Internetactie ‘Ik wil in GTST’ gaat verder op tv

De internetactie ‘Ik wil in GTST’, waar- mee de makers van de RTL 4-soap op zoek zijn naar nieuw talent, wordt voortgezet op televisie. Dat meldt een zegsvrouw van de zender vandaag. RTL Boulevard brengt het vervolg van de actie vanaf maandag 29 oktober wekelijks in beeld. Bovendien volgt direct na de uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden op donderdag 29 november een speciale uitzending van ‘Ik Wil In GTST’. Hierin wordt de strijd van de laatste kandidaten gevolgd.

Aan de makers is de taak om uit de overgebleven drie talenten de winnaar te kiezen. Op vrijdag 30 november, de dag van de 3500ste aflevering, wordt in ‘RTL Boulevard’ de winnaar bekend gemaakt die een rol gaat spelen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Uit alle inzendingen hebben de makers van GTST 300 mensen geselecteerd. Deze acteurs in spé worden uitgenodigd voor een grote selectieronde. Daaruit komt uiteindelijk een aantal personen die de weken daarna getest gaan worden op onder andere professionaliteit, inlevingsvermogen, improvisatietalent en creativiteit.

De camera’s van ‘RTL Boulevard’ zijn bij al deze activiteiten aanwezig. Wie krijgt die rol en behoort voor zeker een paar weken tot de vaste cast van de populaire soap? Op vrijdag 30 november wordt dit duidelijk in ‘RTL Boulevard’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen