Lange Frans presenteert Vegas Voyage

Na zijn deelname aan Veronica Poker en het presenteren van Veronica Poker: Dutch Open neemt rapper Lange Frans eind oktober ook de presentatie van het nieuwe pokerprogramma Vegas Voyage op zich. Dat laat een woordvoerder van Veronica vandaag weten. In Vegas Voyage reizen twaalf deelnemers naar Amerika af om te pokeren. Ze doen onder andere New York, Detroit en San Diego aan en spelen hier poker op de lokale manier. De beste pokeraar speelt de finale in Las Vegas.

Zes mannelijke en zes vrouwelijke pokerliefhebbers gaan met Frans naar de USA en trekken al pokerend van de Oost naar de West kust. Daar spelen ze poker op de lokale manier. In één aflevering wordt een schorpioen op de pokertafel losgelaten en moeten de spelers hier zo rustig mogelijk onder blijven terwijl ze hun pokerface proberen vast te houden. Tijdens een andere opdracht moeten de kandidaten uit een vliegtuig springen en tijdens de vrije val hun beste hand kiezen.

Na tien afleveringen blijkt wie de beste pokerskills heeft en deze persoon wint een jaar lang sponsorship van Everestpoker.net. De winnaar of winnares kan zo aan alle grote toernooien meedoen en de echte ‘Vegas lifestyle’ ervaren.

Vegas Voyage is vanaf dinsdag 30 oktober om 23.00 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen