Lama-Ruben nuchter over vertrek collega’s

Het BNN-programma De Lama’s begint vanavond aan een nieuw seizoen op Nederland 3. De nieuwe aanwinsten Ad-Just Bouwman en Jandino Asporaat zijn er in het nieuwe seizoen niet meer bij. Daardoor blijven nog vier Lama’s over: Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer. Ruben van der Meer reageert in Televizier nuchter over het vertrek van zijn collega’s. “Ad-Just had een heel eigen stijl, hij paste qua chemie niet in de groep.

Ad-Just Bouwman, winnaar van Lama Gezocht, en Jandino Asporaat namen volgens BNN om verschillende redenen afscheid van De Lama’s. Ad-Just zou niet goed in het programma passen en Jandino zou zich meer willen toeleggen op zijn eigen carrière.

Ruben van der Meer is ook niet rouwig om het vertrek van Jandino Asporaat. “Wat Jandino betreft, hij heeft niet zoveel improvisatie-ervaring“, aldus Van der Meer. “Zijn arsenaal aan typetjes en reacties was daardoor enigszins beperkt en hij viel dus regelmatig in herhaling. Jammer, maar zo gaan die dingen.(Foto: Anne Timmer)

Het nieuwe seizoen van De Lama’s gaat vanavond om 21.15 uur van start op 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen