Ex-Idol Floortje gaat ijsdansen bij SBS 6

De eerste bekende Nederlander die mee gaat doen aan een nieuwe reeks Sterren Dansen op het IJs is bekend. Floortje Smit bindt de schaatsen onder en zal vanaf oktober te zien zijn in het amusementsprogramma van SBS 6. Floortje eindigde vorig jaar als tweede in de talentenjacht Idols en bracht sindsdien haar debuutalbum Fearless uit. Ook treedt ze regelmatig op in het land. Binnenkort zal SBS 6 bekendma- ken welke overige negen deelnemers zullen meedoen.

Uiteindelijk zullen tien BN’ers vanaf medio oktober wekelijks live op kunstschaatsen staan. De komende weken zal bekend worden welke andere negen BN’ers het aandurven om hun ijsdanskunsten te vertonen. Vanzelfsprekend zal ook deze nieuwe serie Sterren Dansen op het IJs worden gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

De groep bekende mannen en vrouwen gaat binnenkort beginnen met de intensieve trainingen. Gekoppeld aan een professional van Holiday on Ice zullen zij dag in, dag uit hard trainen om iedere vrijdagavond te schitteren voor het Nederlandse publiek. De koppels worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit Holiday on Ice castingdirector Jayne Hamelink, officieel jurylid ijsdansen Wil Visser, ex-bondscoach kunstrijden Peter Moormann en choreograaf Marc Forno.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen