Boer trouwt Vrouw op Nederland 1

Een week voor de kick-off van de nieuwe serie Boer zoekt vrouw is Nederland vanavond 2 september getuige van een bijzondere verbintenis: Boer Pros, één van de tien boeren uit de vorige serie, trouwt zijn grote liefde Jolanda. De KRO en de andere boeren uit de tweede Boer zoekt Vrouw-reeks zijn uitgenodigd. De 35-jarige boer uit de gemeente Raalte viel af in de tweede aflevering omdat hij op zijn oproep minder brieven had gekregen dan Martijn, Dirk-Jan, Gerrit, Hans en Jochum.

Gedurende de serie stroomde de post echter alsnog voor hem binnen bij productiemaatschappij Blue Circle, waaronder een brief van Jolanda. “Omdat ze elkaar dankzij Boer zoekt Vrouw hebben ontmoet, vinden zij het erg leuk dat de KRO tijdens de bruiloft komt filmen“, aldus een zegsvrouw van de KRO.

Na de uitzending is op de website van Boer zoekt Vrouw te zien hoe het nu, inmiddels vijf maanden na de bruiloft, met het kersverse echtpaar is gesteld. Eén ding is zeker: Jolanda is zwanger. En of ze in verwachting is van een jongetje of een meisje, onthult het paar direct na de uitzending op boerzoektvrouw.kro.nl. Wegens het zwangerschapsverlof van Yvon Jaspers ten tijde van de bruiloft, presenteert KRO-presentatrice Mirella van Markus dit eenmalige programma Boer trouwt Vrouw.

Boer trouwt Vrouw is om 21.20 uur te zien bij de KRO op Nederland 1.Boer zoekt Vrouw gaat zondag 9 september om 21.20 uur van start op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen