Oplopende emoties in laatste Gilmore Girls op Net 5

Na zeven succesvolle seizoenen is vanavond 21 augustus de laatste aflevering van Gilmore Girls te zien. De serie over de bijzondere relatie tussen moeder en dochter Gilmore is sinds 2001 te zien en groeide op NET 5 uit tot een van de meest populaire dramaseries in Nederland, aldus een woordvoerder van Net 5. In de laatste aflevering van Gilmore Girls lopen de emoties hoog op bij de alleenstaande Lorelai (Lauren Graham) en haar doch- ter Rory (Alexis Bledel) .

In de laatste aflevering ontmoet Rory haar idool: CNN-journalist Christiane Amanpour. Rory moet haar reisje met haar moeder voor de zomer annuleren omdat ze een geweldige baan aanboden krijgt. Ze moet hiervoor binnen drie dagen vertrekken en is twee jaar van huis. Het hele dorp is in rep en roer, want een week later staat Rory’s afstudeerfeest gepland. Luke vraagt hulp aan de dorpsgenoten en organiseert een geweldig afscheidsfeest voor Rory.

Lorelai probeert haar verdriet weg te drukken door hard aan het werk te gaan. Ze raakt vertederd door de betrokkenheid van Luke. Als Emily hoort dat Lorelai zonder Rory evengoed naar de wekelijkse etentjes zal komen, is ze erg blij. Op de dag dat Rory Stars Hollow verlaat om aan haar carrière te beginnen, begaat Luke een laatste mooie daad. Gilmore Girls is om 20.30 uur te zien bij Net 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen