Evert Santegoeds boos op Shownieuws

Het SBS 6-programma Shownieuws begint vanavond met de nieuwe rubriek De Shownieuws-heli, waarin Ellemieke Vermolen en Joop van Tellingen met een helikopter over diverse Nederlandse sterrenoptrekjes vliegen. Dit tot ergernis van Priv?- hoofdredacteur Evert Santegoeds.

Santegoeds wilde voor zijn nieuwe Talpa-programma Entertainment Live ook in de helikopter klimmen.

Evert wilde dat samen met Jort Kelder doen voor de nieuwe Talpa-show die maandag begint. “Het is een ongegeneerde kopie van wat ik jarenlang samen met Harry Mens heb gedaan op tv“, aldus Santegoeds in het Algemeen Dagblad. “SBS 6 is ??n grote jatfabriek, die zender heeft nog nooit wat zelf verzonnen. Scoort Boer zoekt vrouw bij de KRO, dan gaan ze in Shownieuws schaamteloos op zoek naar ?de leukste boer’. En nu dit weer. Het is diep treurig.

SBS wijst erop dat het Santegoeds was die voormalig Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders wegkaapte bij SBS 6 voor zijn nieuwe programma. Het idee van de helikopter is volgens SBS al jaren gemeengoed op de Amerikaanse tv. “We waren het sowieso al van plan, maar de timing was nu wel heel goed wegens de start van het programma van Santegoeds“, geeft een woordvoerder toe.

SBS 6 weigert persberichten te sturen naar de redactie van Entertainment Live. Dat komt, zegt SBS op zijn beurt, omdat Talpa om de haverklap medewerking aan Shownieuws weigert. Santegoeds twijfelt of hij zelf nog met een helikopter beelden gaat maken van de lange oprijlanen, tennisbanen en zwembaden van de sterren. “Misschien moet ik weer wat nieuws verzinnen.” [u]AD[/u]

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen