Kelly van der Veer wil Manuel Venderbos in elkaar slaan

Foto: EOKelly van der Veer is nog altijd woedend op Manuel Venderbos. Het liefst slaat ze de EO-presentator in elkaar. Dat zei Big Brother-Kelly donderdagavond in SBS Shownieuws. Manuel noemde Kelly deze week een ‘uit de hand gelopen travestiet’ in zijn tv-programma Jong. “Ik ga zeker juridische stappen ondernemen. Ik weet niet of het gaat helpen, maar dan is in ieder geval mijn woede weg. Het liefst rij ik naar zijn huis en sla ik hem helemaal in elkaar, maar dat kun je niet maken als vrouw zijnde“, aldus Kelly.

Manuel Venderbos snapt de reactie van Kelly. “Ik snap dat ze boos en verdrietig is, al geeft ze zelf soms ook wel een verkeerd signaal af. Ik bedoel: niet alle transgenders gaan naakt voor een webcam zitten. Om met Máxima te spreken: het was wel een beetje dom. Als ik hem nu zou moeten inspreken, had ik hem algemener gehouden. Er is een bloemetje onderweg en ik heb nu haar 06-nummer, dus ik ga haar bellen.

Daar heeft Kelly in ieder geval geen behoefte aan. “Die man moet echt bij mij uit de buurt blijven. Ik waarschuw hem echt.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen