Gordon: ‘René Froger schijnheilig bij RTL Boulevard’

Foto: William RuttenGordon noemt het optreden van zijn ex- collega René Froger woensdag in RTL Boulevard ‘schijnheilig’. “Dat ik genaaid ben is één ding dat zeker is. Toen ik gis- teren René Froger zag bij RTL Boulevard, was ik toch wel redelijk onder de indruk van wat voor schijnheilig spel hier gespeeld wordt“, vertelt Gordon op Radio 3FM. “Hij zegt: ‘Ik had tijdens de opnames voor RTL op de camping geen bereik’. Iedereen hier in Nederland weet gewoon dat we allemaal bereik hebben waar je ook bent.”

Je staat niet op de maan op een camping“, roept Gordon.

Het was niet de enige leugen van Froger, zo laat Gordon weten. “De Toppers was ook dit jaar een feest, maar de kaartverkoop was een drama. Dan kan René Froger wel op televisie vertellen dat er 120.000 kaarten zijn verkocht, maar dan zou ik graag even de afrekeningen zien. Dat is absoluut niet gebeurd.

Gordon wilde eigenlijk helemaal niet stoppen met De Toppers. “Nee, helemaal niet zelfs. Maar als er continu wordt gespeculeerd dat er wat op handen is, dan ga ik er zelf wel tussen uit. Ik heb hier geen zin meer in.”

Volgens de entertainer was al lang duidelijk wat er gaat  gebeuren. “Ik heb dit zelf al maanden voorspeld. Gerard Joling gaat gewoon terugkomen, honderd procent. Een hele goede vriend van mij, en tevens een heel bekende Nederlanders, was een paar maanden geleden op Ibiza. Daar sprak Gerard in dronken toestand zijn mond voorbij. Hij heeft het daar al kenbaar gemaakt. Zowel Jeroen van der Boom als ik zijn gewoon zwaar in de maling genomen. Jeroen gaat maandag zijn beslissing nemen, maar voelt zich ook niet erg prettig bij deze hele situatie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen