Rob Kamphues: ‘Nieuw programma is volstrekt uniek’

Foto: Roland J ReijndersHet nieuwe programma Kamphues over de Kop wordt volgens presentator Rob Kamphues uniek. In de nieuwe serie wordt hij gevolgd tijdens zijn midlife crisis. De pas gescheiden Kamphues is zijn droom aan het najagen. Hij wil onder meer coureur worden. “Het is volstrekt uniek dat ik in mijn privéleven laat film- en, iets wat ik altijd heb gemeden. Maar het kan niet zo zijn dat ik altijd mensen het hemd van het lijf vraag en zelf buiten schot blijf en dus ben ik nu aan de beurt“, aldus Kamphues.

Kamphues wil zich aansluiten bij een professioneel raceteam. Maar hij is ook een pas gescheiden 48-jarige televisiepresentator die op zoek gaat naar zijn jeugdliefde in Italië, salsa wil leren dansen en zich helemaal laat ‘restylen’ vanwege zijn ‘nieuwe ik’. Kamphues over de kop geeft een openhartige kijk in de privépersoon Rob Kamphues.

Op de vraag of hij werkelijk een midlife crisis heeft, antwoordt Kamphues: “Nee ik denk het niet, maar van buitenaf gezien zijn wel alle ingrediënten aanwezig: mooie auto, een te jonge vriendin en een carrièremove naar race-coureur. Overigens denk ik wel dat ik dan de leukste midlife crisis van het jaar heb. Ik hoop dat ‘Kamphues over de Kop’ een inspiratie is voor iedereen die in deze fase van zijn leven zit.

Kamphues over de Kop is vanaf 14 september acht weken lang om 21.30 uur te zien bij de KRO op Nederland 3.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen