Jamai Loman: ‘De mensen houden niet van Elvis’

Foto: William RuttenJamai Loman vindt het jammer dat zijn televisieshow Waar Is Elvis?! nog geen 300.000 kijkers weet te boeien. Volgens de zanger is men nu helemaal niet meer geïnteresseerd in muzieklegende Elvis Presley. “Het heeft misschien toch te maken met dat mensen niet zo van Elvis houden“, vertelt Jamai op Radio 538. “Als je niet zo van fonduen houdt, ga je ook niet fonduen. Het is toch een beetje de smaak. Het is een hartstikke leuk tv- programma en ik vond het heel erg leuk om te doen. Jammer.”

De presentator is niet van plan om de hoop op te geven. “We hebben nog twee weken te gaan en nog de grote finale. We gaan er gewoon voor en zien het vanzelf wel. We hebben die grande Las Vegas-openingen en de muziek is heerlijk. Het is ontzettend leuk om te doen. Het is best moeilijk voor de kijkers, denk ik.

Het is niet waarschijnlijk dat er nog iets aan Waar Is Elvis veranderd wordt, vertelt Jamai. “Het probleem is dat we alle afleveringen al hebben opgenomen. We kunnen er weinig meer aan veranderen. Alleen de grote live-finale komt nog. Ik denk niet dat we veel aan het format gaan veranderen. Het is zoals het is. Je moet positief blijven.”

Jamai heeft ook met producent Paul de Leeuw gesproken. “Hij vond het ook erg balen, omdat het programma met zoveel goede mensen en enthousiasme is geweest. Je bent hartstikke machteloos.”

Het overlijden van Michael Jackson heeft er volgens Jamai ook wat mee te maken. “Dat is natuurlijk ook een beetje het ding. We hebben een programma over de King, Elvis. Dan is net Michael Jackson overleden. Daar ligt de focus nu op. Maar het is op zich een leuk format en je kan er heel veel kanten mee op.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen