Crash van Top Gear’s Richard Hammond bij Veronica

Het veelbesproken auto-ongeluk van Top Gear presentator Richard Hammond is vanavond te zien bij Veronica. Afgelopen september raakte Richard tijdens opnames van het programma gewond toen hij een voertuig aangedreven door de motor van een straalvliegtuig testte. Gelukkig herstelde Hammond snel en vanavond laat hij om 21.20 uur bij Veronica zien hoe de crash precies gebeurde. Richard ‘Hamster’ Hammond vormt samen met Jeremy Clarkson en James May het presentatietrio van het automagazine, dat wekelijks te zien is bij Veronica.

In september testte Hammond een voertuig dat werd aangedreven door de motor van een straalvliegtuig. Toen het wiel van de zogenaamde ‘Vampire’ losliet vloog Hammond met een snelheid van 288 miles per uur de berm in en sloeg meerdere keren over de kop. Hierdoor liep hij tijdelijk hersenletsel en geheugenverlies op.

Richard zegt weer helemaal de oude te zijn, behalve dat hij nu selderij lust en voor het ongeluk niet. Samen met Jeremy en James blikt hij in de aflevering van vanavond terug op de crash en bedankt Hammond de kijkers voor hun steun na het ongeluk. Verder nemen de drie heren een kijkje in de wegenbouw en vergelijken ze op het circuit een Jaguar XKR en een Aston Martin Vantage met elkaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen