Edwin Evers wil prins Bernhard weer persifleren

Foto: Radio 538Radio 538-dj Edwin Evers (38) zou het leuk vinden om prins Bernhard weer te persifleren in zijn ochtendshow. “Prins Bernhard was altijd mijn favoriet“, vertelt Evers op Radio 1. “We hebben het er nog over gehad of we hem niet nog een keer konden opvoeren vanuit de hemel, maar dat is er nog niet van gekomen. Dat is misschien niet zo heel erg chique. Alhoewel het nu met het verstrijken van de tijd wat minder pijnlijk zou zijn, maar het is misschien toch ook wel weer een beetje geweest.”

Edwin Evers heeft prins Bernhard jarenlang met succes gepersifleerd. “Ik heb eigenlijk nooit zoveel problemen gehad met de RVD of wat dan ook. Dat viel altijd wel mee. Het bleef ook altijd redelijk binnen de perken. Maar ik weet wel dat er naar geluisterd werd binnen de koninklijke familie. Ik heb zelfs gehoord dat Bernhard in de auto zat te luisteren en toen aan de chauffeur vroeg of hij nog een rondje wilde rijden, omdat hij de sketch wilde afluisteren.”

Op de geruchten dat Edwin Evers tussen de drie en vier miljoen euro verdient, en dat Radio 538 daar vier keer zoveel mee binnenhaalt met zijn ochtendshow, reageert Evers: “Dan is het goed, toch? Mijn programma is een belangrijk onderdeel van de programmering. Dan is het niet zo gek dat je daar een forse beloning krijgt. Die kan dan ook buitensporig zijn, ik begrijp dat mensen dan zeggen. Maar het is een kwestie van: wat kost het en wat levert het op.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen