Kandidaten So you wannabe a popstar? bekend

SBS6 maakte donderdag bijna alle na- men bekend van de prominenten die deelnemen aan het nieuwe sterrenpro- gramma So You Wannabe A Popstar. Eerder al kwamen de namen van onder meer Hilbrand Nawijn, Jochem van Gelder, Tanja Jess en Viktor Brand naar buiten. Donderdag kwamen daar de namen van acteurs Sacha Visser (foto) en Geert Hoes, schaatser Erik Hulzebosch, actrices Monique van der Werff en Fajah Lourens en presenta- trice Nelleke van der Krogt bij.

In het sterrenprogramma worden elf bekende Nederlanders omgeschoold tot popster. De bekende mannen en vrouwen, die niet of nauwelijks kunnen zingen, treden in een wekelijkse strijd live op en proberen zo de harten van de kijkers te veroveren. De jury, onder voorzitterschap van Henkjan Smits, en de kijkers thuis bepalen wie er definitief afvalt in de sing off op zaterdagavond. Nance en Gerard Joling presenteren So You Wannabe a Popstar dat vanaf 16 maart wekelijks live te zien is bij SBS 6.

De eerste resultshow op zaterdag 17 maart vervalt, in verband met de finale van Sterren dansen op het IJs. Geert Hoes doet ook mee aan deze sterrenshow.

Aan het soortgelijke programma van Tien, Just the two of us met Linda de Mol en Gordon, doen Monique Smit (de zus van Jan), acteur Mark van Eeuwen, presentator Jan Joost van Gangelen, actrice Peggy-Jane de Schepper, Beau van Erven Dorens, Edwin Evers, Sonja Silva en Rick Brandsteder mee. (Foto: Wilberto van de Boogaard)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen