Het Feest van Sinterklaas voortaan bij SBS 6

Het populaire familie-evenement Het Feest van Sinterklaas wordt de komende drie jaar bij SBS 6 uitgezonden. Het Feest van Sinterklaas is sinds 1999 een jaarlijks terugkerend familiefeest waarbij de verjaardag van de Sint groots gevierd wordt. Roberto Traxel van organisator Mojo: “Na tien mooie jaren met Jetix zal Het Feest van Sinterklaas nu bij het grote publiek in de huiskamer te zien zijn. Dit sluit aan bij onze ambitie om het grootste Sinterklaasfeest van Nederland door te ontwikkelen.

Duizenden kinderen en hun ouders wonen ook dit jaar het spektakel op 28 en 29 november bij in Ahoy Rotterdam. Enkele dagen later zendt SBS 6 een registratie hiervan uit. Het Feest van Sinterklaas wordt gepresenteerd door Ernst, Bobbie en de rest, bekend van de gelijknamige populaire kinderserie.

Naast de intocht van Sinterklaas op zijn paard, zijn er spectaculaire variété acts en optredens van allerlei populaire kinderartiesten en zorgen de pieten voor vermaak. “Sinterklaas is dé Nederlandse familietraditie bij uitstek en past daarom goed bij een familiezender als SBS 6“, laat SBS weten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen