Poker Kings NL vanaf 24 februari op Tien

De twee bekendste pokerspelers van Nederland – Marcel Luske en Noah Boeken – worden vanaf komende zaterdag 24 februari gevolgd in het nieuwe programma Poker Kings NL op Tien. In dit programma biedt de zender een blik achter de schermen van de internationale pokerwereld. Marcel en Noah worden gevolgd op hun onafge- broken trip langs toernooien in Monaco, Barcelona, Londen,Kopenhagen, Parijs en daarnaast natuurlijk ook Las Vegas.

Stap voor stap leert de kijker de fijne kneepjes van het pokerspel als men de heren ziet spelen, finales bereiken en toernooien winnen. Maar bovenal komt ook de glamour van de pokerwereld aan bod. Marcel en Noah zijn bijvoorbeeld dik bevriend met grootheden als filmster James Woods en popster Patrick Bruel. Aansluitend aan Poker Kings NL zendt Tien wekelijks een registratie uit van het grootste en belangrijkste pokertoernooi ter wereld: WSOP 2006. Poker Kings NL is vanaf zaterdag iedere week om 23.15 uur te zien op Tien.

Televisiezender Veronica besteedde de afgelopen maanden veel aandacht aan het pokerspel. Maandagavond kwam een einde aan het pokerprogramma Veronica Poker, waarin zes BN’ers een opleiding tot professioneel pokerspel volgden. Ze leerden alle kneepjes van het vak van Marcel Luske en Noah Boeken. De finale van Veronica Poker werd maandag door 254.000 kijkers bekeken. (Foto: Rick Strooper)

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen