727.000 kijkers voor herhaling Geen Cent Te Makken


De kijkcijfers van woensdag 1 juli 2009 (SKO)

Geen Cent Te Makken (RTL4, 20:32) – RTL 4 brengt sinds woensdagavond herhalingen van het programma Geen Cent Te Makken met presentator Peter van der Vorst op de buis. De herhaling werd met 727.000 kijkers (madl: 18.1%) goed bekeken. De voorloper van John WilliamsEen Dubbeltje Op Zijn Kant is enkele jaren geleden gestopt. Financieel expert Marieke Henselmans van Geen Cent Te Makken snapt er niets van: “Het had 1,4 miljoen kijkers. Waarom heeft RTL het toch stopgezet?

Peter van der Vorst is op dit moment te zien in het programma Van der Vorst Ziet Sterren. Hij is daarmee een concurrent van de TROS TV Show. “De enige overeenkomst met Ivo Niehe is dat ik ook beroemdheden interview, maar dat doe ik op mijn manier met een ander tempo. Er kijken ook vooral oudere mensen naar Ivo. Ik maak het voor RTL 4, dus moeten er ook wat jongere mensen kijken“, zegt Van der Vorst in een interview.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – Sylvie van der Vaart gaf woensdag exclusief in RTL Boulevard een telefonische reactie over de commotie rondom weekblad Party, dat een foto van de zieke Sylvie met een kaal hoofd publiceerde. Ze laat weten “ontzettend geschokt” te zijn geweest. Ze vertelde in RTL Boulevard: “Toen mijn advocaat over de bewerkte foto vertelde was ik in shock. Handel het maar af, zei ik tegen hem. Ik wist niks te zeggen. Toen ik later op de bank zat met Rafael zeiden we tegen elkaar: dit kan niet, dit is echt de grens!” RTL Boulevard werd woensdag door 707.000 kijkers (madl: 25.5%) bekeken.

Dekselse Dames (MAX, Ned2, 19:54) – Dekselse Dames is een achtdelig kookprogramma met Lenie en Doortje. “Dekselse Dames is geen klassiek kookprogramma. Er wordt gekookt op locatie voor het personeel dat daar werkzaam is en op het menu staat de Hollandse Pot in de breedste zin van het woord, variërend van Hete Bliksem tot Warme Donders“, laat Omroep MAX weten. “Iedere week scheuren zij met hun oude zeegroene Volkswagenbus naar bijzondere locaties. Een studentenhuis in Utrecht, een oud klooster en ook doen de dames vrachtschip de Frisium aan.” Dekselse Dames trok woensdag 114.000 kijkers (madl: 3.0%).

De Top 15-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen