1 miljoen kijkers voor Dancing with the Stars


De kijkcijfers van vrijdag 19 juni 2009 (SKO)

Foto: Nick van OrmondtDancing with the Stars (RTL4, 20:31) – Jamai Loman, Nicolette van Dam en Nathalie Makoma staan volgende week in de halve finale van Dancing with the Stars. Ursul de Geer moest de dansvloer vrijdagavond verlaten. Voor het eerst in deze serie van Dancing with the Stars mochten de paren ieder twee dansen laten zien. Dancing with the Stars werd vrijdagavond door 1.003.000 kijkers (madl: 18.2%) bekeken en was daarmee het zevende best bekeken programma van de avond.

Presentatrice Lieke van Lexmond deed eerder zelf mee aan Dancing with the Stars. “Dat helpt wel“, vertelt Van Lexmond in Veronica Magazine. “Ik weet hoe het is om met knikkende knietjes in een strakke outfit op de dansvloer te staan. Ik stond er met het zweet in mijn handen. Een drama. Maar na het optreden had ik zó’n euforisch gevoel. Ik had geluk met zó’n goede danspartner. Ik gooide me in zijn armen en hij sleepte me over de dansvloer. Het is heel leuk om iets te leren waarvan je denkt dat je het niet kan.

Opening van de Hermitage (AVRO, Ned2, 20:47) – De opening van de Hermitage Amsterdam, waarbij koningin Beatrix en de Russische president Medvedev aanwezig waren, werd vrijdagavond door 559.000 mensen (mald: 10.7%) bekeken bij de AVRO op Nederland 2. De Hermitage aan de Amstel is de enige westerse dependance van het wereldberoemde museum in Sint Petersburg. Vanaf zaterdag is het museum geopend voor publiek. De openingstentoonstelling telt ruim 1800 objecten en gaat over het hofleven van de tsaren. De expositie bevat onder meer de Romanov-troon, juwelen van Fabergé en de vleugel van de laatste tsarina.

RTL Boulevard (RTL4, 18:33) – RTL Boulevard besteedde vrijdagavond uitgebreid aandacht aan het bezoek van de extroverte Oostenrijkse modejournalist Brüno aan Amsterdam. Hij heeft vrijdagmiddag in Amsterdam een ‘pink light district’ geopend. Per waterscooter arriveerde hij rond half twee in Amsterdam. Brüno is een alter ego van de Britse acteur Sacha Baron Cohen. De omstreden modejournalist maakt een tournee door heel Europa om zijn nieuwe film onder de aandacht te brengen. RTL Boulevard trok vrijdag 797.000 kijkers (madl: 23.3%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen