BNN-boyband gesteund door team van professionals

Foto: Lutske VeenstraGerenommeerde namen binnen de muziekwereld zullen het team vormen achter de nieuwe boyband The Boys You Desire met BNN-sterren Valerio Zeno, Filemon Wesselink, Sander Lantinga en Dennis Storm. Dat laat BNN weten. Edwin Jansen, de ontdekker van onder meer Anouk en Kane, wordt de manager van het kwartet en Di-rect-gitarist Bas van Wageningen is de muziekproducer. Verder zal de nieuwe band The Boys You Desire samenwerken met een topcho- reograaf en topstyliste.

Het BNN-kwartet wil succesvol worden met The Boys You Desire. “Met hulp van een professioneel team gaan ze er de komende maanden alles aan doen om een grote hit te scoren“, vertelt een zegsvrouw van BNN. “De single heet So much love to give en is vanaf vandaag te downloaden via iTunes. Het klapstuk is een optreden in het Philips Stadion voorafgaand aan het concert van Guus Meeuwis op 12 juni.”

De single is geschreven door Vince van Reeken. De danspasjes worden ingestudeerd onder leiding van topchoreograaf Eszteca Noya, bekend van onder meer So You Think You Can Dance. Styliste Phytia Tarenskeen, die heeft gewerkt met onder meer Erwin Olaf en Carli Hermes, zorgt ten slotte voor de ‘looks’.

Op zondag 7 juni van 13.00 tot 14.00 uur kan het publiek voor het eerst kennis maken met de nieuwste boyband van Nederland. Dan houden The Boys you Desire een signeersessie in Fame Musicstore, in de Amsterdamse Kalverstraat. “Uiteraard is het nummer die middag te horen en nemen ze alle tijd om de fans te woord staan.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen