Hertsenberg heeft profijt van presentatiewerk

Antoinette Hertsenberg (foto) kan goed gebruikmaken van haar positie als presentatrice van de goed bekeken TROS-consumentenrubriek Radar. Dat bekende Hertsenberg gisterenavond in RTL Boulevard. Onlangs vertoonde haar auto enige mankementen. “En daar wilden ze maar niets aan doen“, vertelt de presentatrice. “En op een bepaald moment had ik toen een briefje geschreven en toen kwam binnen twee dagen de commercieel directeur bij mij thuis een kopje koffie drinken.”

“Ik had het idee dat met andere klanten dat niet gebeurd was”, grapt Antoinette.

Als woordvoerster van de Dierenbescherming maakte Antoinette jaren terug in het programma NOVA zo’n indruk dat diverse partijen haar benaderden om voor televisie te gaan werken. “Naar aanleiding van dat interview belden verschillende partijen en die zeiden: ‘Jij moet wat op televisie gaan doen, want daar ben je geknipt voor. En één van die partijen was de TROS.” Antoinette is haar liefde voor dieren echter niet verloren. “Ik ben vegetariër. Ik eet geen dieren. Dat is een hele bewuste keuze. Wij voeden onze kinderen ook vegetarisch op, die eten ook geen dieren.

Antoinette heeft het imago van een ijskoningin. “Of je bent de lekkere meid, of je bent de mooie meid of je bent de bitch. En aangezien we toch vrij serieus bezig zijn en mensen ook op het matje roepen, dan ben je al gauw de bitch. Nou, ‘so be it’.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen