SBS 6 met tweedelige miniserie Bureau Raampoort

SBS 6 komt in december met de tweedelige miniserie Bureau Raamport, waarin Thomas Acda en Tim Haars de hoofdrollen vertolken. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Met Bureau Raampoort investeert SBS 6 opnieuw in Nederlands drama. “Na eerdere succesvolle series als Danni Lowinski, Dokter Tinus en Celblok H, hoopt SBS 6 de kijker tweemaal mee te slepen in de spannende zoektocht van rechercheur Van Opperdoes naar de dader in Bureau Raampoort.

In twee afleveringen lossen detectives Peter van Opperdoes (Acda) en Jacob Holm (Haars), beiden werkzaam bij politiebureau Raampoort in de Jordaan, lugubere moordzaken op.

Naast dit tweetal laten ook Ricky Koole, Tamara Brinkman, Henk Poort, Tim Murck en Eric van Sauers zich van hun meest misdadige kant zien.

Acda is enthousiast: “Prachtig om met deze groep fantastische acteurs te werken tegen zo’n mooi pallet als de stad Amsterdam en in het bijzonder de Jordaan. Amsterdam leent zich heel goed voor de spannende moordzaak die we oplossen in Bureau Raampoort.

Bureau Raampoort is geschreven door Simon de Waal, scenarioschrijver van onder andere Baantjer en Spangen. De productie is in handen van NL Film, dat ook Penoza en Moeder Ik Wil Bij De Revue maakte.

De serie is op woensdag 3 en 10 december om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen