Winston Gerschtanowitz verdedigt Gordon

Winston Gerschtanowitz denkt dat Roelof van der Veen, de ex van Gordon, vorige week niet helemaal de waarheid sprak in RTL Boulevard. Dat zei de presentator dinsdag in de tv-show. Terwijl Gordon op een onbewoond eiland zat, publiceerde Story vorige week een interview waarin Gordon zei te twijfelen aan zijn relatie met Van der Veen. Hij vertelde daarop in Boulevard geschokt te zijn en zijn spullen te pakken uit Gordons huis. “Zo was het volgens mij niet“, aldus Gerschtanowitz.

Het enige wat Gordon maandag bij zijn terugkomst van het onbewoonde eiland wilde zeggen, is dat de relatie al over was. En dat beaamt Gerschtanowitz. “Ik heb Gordon ruim een week voor hij vertrok nog gesproken en toen vertelde hij mij al dat het over was.

Het is dus niet zo dat Van der Veen compleet onverwachte uitspraken van Gordon teruglas in Story, aldus Gordon. “Volgens mij was dat wat Roelof vertelde niet helemaal zoals het echt was.

Collega Albert Verlinde blijft het onhandig vinden van Gordon. “Het is sowieso een beetje onhandig dat als je zo lang weg gaat dat even tegen een blad te zeggen.

Maar we wisten ook hoe moe Gordon was op het moment van het interview, na de finale van X Factor, dus het zij hem vergeven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen