Britt Dekker heeft spijt van talkshow

Foto: RTL

Britt Dekker heeft er spijt van dat ze in 2012 samen met Ymke Wieringa de talkshow Britt en Ymke Stellen Vragen heeft gepresenteerd op RTL 5. Dat vertelde de presentatrice vanochtend in Koffietijd. Het was niet goed genoeg, aldus Dekker. “Ik had de talkshow nooit moeten doen. Voor een talkshow moet je echt goed zijn, zoals Humberto Tan en Matthijs van Nieuwkerk dat zijn. Ik wist gewoon dat Ymke en ik dat niet zouden kunnen, maar we moesten het wel doen“, aldus het tv-talent.

Het gebrek aan zelfvertrouwen maakte het nog lastiger. “Dat is heel lastig als je weet dat je het niet kan. Dat is hetzelfde als je zegt: ‘Ga vliegen.’ Dan weet je ook dat je het niet kan.”

Op de vraag waarom Dekker het dan toch deed, antwoordde ze: “Het moest vanwege het contract. Dan kun je niet zeggen: ‘Doei, we gaan het niet doen.’ Maar ik kan nu wel zeggen dat ik een talkshow heb gehad.

Dekker presenteert momenteel samen met Jochem van Gelder het programma Het Beste Idee van Nederland. Met de tv-carrière van Ymke Wieringa wil het nog niet zo vlotten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen