‘Carlo Boszhard grote verrassing in Maestro’

Carlo Boszhard is de grootste verrassing in het nieuwe seizoen van Maestro. Dat heeft presentator Frits Sissing laten weten op Radio 538. Hoewel de nieuwe Maestro vanavond pas voor het eerst op tv te zien is, heeft Sissing al enkele afleveringen opgenomen. Hij is erg trots op de acht BN’ers die meedoen. “Ik vind ze allemaal bewonderenswaardig, maar ik denk dat Carlo Boszhard een grote verrassing is“, aldus de AvroTros-ster. “Maar de anderen leren snel in de weken.”

De verrassendste naam is die van Oscar Hammerstein. “Wij waren ook aangenaam verrast dat hij ‘ja’ zei. Hij ziet er ten eerste al zeer dirigentwaardig uit met zijn baard en snor. Bovendien is hij een enorme liefhebber van klassieke muziek. Of hem dat helpt, weet ik niet.”

Charisma is heel erg belangrijk, meent Sissing. “Je moet toch overwicht hebben en durven om veel mensen aan te sturen. Er zijn een aantal die het eng vinden dat er naar hen geluisterd wordt.”

Naast Carlo Boszhard en Oscar Hammerstein, doen ook Frans Duijts, Lucille Werner, Marlies Dekkers, Spike, Susan Smit en Sylvana Simons mee in de strijd om wie de beste dirigent is.

De uitzending begint vanavond om 20.30 uur op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen