Roelof vindt Gordon ongemanierd

Roelof van der Veen vindt Gordon erg ongemanierd. Dat heeft hij woensdag gezegd in een telefonisch interview met RTL Boulevard. Een artikel in weekblad Story waarin Gordon openlijk twijfelt aan hun relatie, kwam woensdag als een complete verrassing voor Van der Veen. “Nou ja, en ik vind het ook nogal ongemanierd om het, als je twijfelt, direct in de pers te laten weten“, zo vertelt hij hij. “Ik ben er klaar mee. Als je op zo’n manier over mij praat in een relatie, dan trek ik wel de streep.

Gordon is nu voor werk op een Amerikaans eiland, maar gaf het interview vlak voor zijn vertrek. “Hij zegt nu dat hij niet over Chiel heen is. Dat kan. Maar dan ga je niet de Story bellen en zeggen: ‘Ik twijfel aan mijn relatie.’ Ik vind dat hij dat naar mij toe echt niet kan maken. Ik ben echt in shock daarvan.

Van der Veen heeft direct zijn spullen weggehaald uit het huis van Gordon. “Ik wil geen partner die zulke moodswings heeft. Het enige wat ik wil, is gewoon een hele lieve, leuke vriend. Ik hou niet van drama. Daar hou ik niet van.”

Ik vind het echt jammer, want ik ben drie jaar vrijgezel geweest en ik ben ook echt verliefd op hem, maar ik moet mezelf echt beschermen.”

Vanochtend in De Telegraaf houdt Van der Veen zich op de vlakte over hun breuk. “Ik zou van alles willen vertellen, maar dat doe ik niet. Want dan zou ik me schuldig maken aan hetzelfde als wat Gordon deze week heeft gedaan.

Het enige waarop ik wijs: als je kijkt naar de geschiedenis van Gordons liefdesleven lijkt er toch wel sprake van een structureel probleem…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen