Roelof breekt met Gordon vanwege interview in Story

Roelof van der Veen verbreekt na een aantal maanden zijn relatie met Gordon, vanwege een interview dat de RTL 4-ster heeft gegeven aan weekblad Story. Dat vertelt hij vanavond in een exclusief interview met RTL Boulevard. Gordon twijfelt in het showbizzblad openlijk over hun relatie. “Voordat hij op reis ging naar het onbewoond eiland heeft Gordon mij wel laten weten dat hij twijfelde“, aldus Van Veen, die echter niet wist dat Gordon zijn twijfels zou uiten in de Story. “Ik pak mijn spullen.

In het weekblad windt Gordon er geen doekjes om. Hij geeft aan dat hun samenwonen te overhaast is gegaan. “Daar komt bij dat Roelof meer bagage met zich meedraagt dan ik had kunnen bevroeden“, zegt hij.

Ik kwam erachter nadat hij bij mij was ingetrokken. Ik ben ervan geschrokken. Steeds vaker dacht ik: doe ik hier wel goed aan? Ik weet het even niet meer.

Gordon gaf het interview vlak na zijn vertrek naar een exotisch eiland, waar hij een tv-spot opneemt. “Wellicht vind ik daar het antwoord op de vraag of ik wel verder wil met Roelof.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen