Britt Dekker: ‘Beste Idee niet te danken aan partner’

Foto: TROS

Britt Dekker heeft haar rol in Het Beste Idee van Nederland niet te danken aan haar oudere liefdespartner Max Apotowski, die de eindredacteur van de SBS 6-show is. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Het is volgens Dekker haar eigen verdienste. “Ik heb gewoon auditie moeten doen. Ik krijg echt niet in elk programma waarbij Max betrokken is een aandeel, daar beslissen andere mensen over. En de hoogste bazen van SBS6 wilden zeker weten dat ik dit aankon.

Daar hebben ze groot gelijk in, vindt Dekker. “Die auditie vond ik doodeng, want ik wist niet of ik het zou kunnen. Toen ik programma’s met Ymke maakte, deden we altijd maar wat. We dachten nooit na, alles ging uit de losse pols. Nu werd er echter iets anders van mij verwacht. Maar gelukkig ging het heel goed.

Dekker werkt niet voor het eerst met haar partner samen. Dat deed ze ook bij de tv-reeks Waar rook is, is vuur. “Zo hebben we elkaar ook ontmoet. We vonden elkaar direct leuk. En het is erg fijn om samen te werken.

De twee zijn ruim een jaar samen. “Een record voor mij! Meestal gingen mijn relaties na drie maanden uit. Maar met Max is het zó leuk. Ik hoop echt dat dit voor altijd is.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen