Sebastiaan Labrie: ‘Geen Villa Felderhof Op Reis’

Sebastiaan Labrie vindt zijn nieuwe tv-programma De Volgende Stap niet te vergelijken met Villa Felderhof Op Reis. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Buiten de hectiek van Nederland voert Labrie in De Volgende Stap gesprekken met bekende vrouwen. Hij vergelijkt zichzelf echter niet met Felderhof. “Dat zou een enorm compliment zijn. Maar Felderhof voerde mooie gesprekken met mannen én vrouwen. Dit programma is speciaal voor Net5 gemaakt, de focus ligt op de jonge vrouw.”

Labrie interviewt geen mannen. “De herinneringen aan de onderonsjes met mijn moeder en zus zijn me zeer dierbaar. Mannen onder elkaar zijn vaak kort door de bocht. Vrouwen kunnen weer beter over gevoelens praten.

In de eerste aflevering reist Labrie met schrijfster Susan Smit. “Ik hoop dat ik de kijker inzicht kan geven in het drukke leven van deze auteur, die naast het schrijven ook een gezin draaiende houdt.

Labrie heeft zes afleveringen gemaakt, maar hoopt op een tweede serie. “Ik zou zo nog tien namen van vrouwen kunnen opnoemen met wie ik graag op reis zou willen. Lucia Rijker bijvoorbeeld.

Het programma begint om 22.30 uur op Net 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen