Viola Holt weigerde koninklijk lintje

Viola Holt heeft in het verleden ‘nee’ gezegd tegen het plan om voorgedragen te worden voor een koninklijke onderscheiding. Dat vertelt de presentatrice in een column op de jubileumsite van RTL. Holt heeft in het verleden veel tv-reizen gemaakt voor het Foster Parentsplan, naar onder meer Haïti. “Foster Parentsplan – nu Plan International – wilde nog een lintje voor me regelen, maar dat wilde ik niet. Wel  zo’n beetje de hele wereld over geweest voor mooie reportages.

Holt heeft voor RTL de legendarische 5 Uur Show gepresenteerd. “Wat begon met een bescheiden salaris werd na een groot artikel in de Telegraaf, waarin stond dat de AVRO mij weer terug wilde hebben, flink omhoog bijgesteld.

Het waren volgens Holt gouden tijden. “Inmiddels stonden de sponsors in de rij en verdiende ik in een week mijn jaarsalaris terug voor John de Mol en RTL.

Na De 5 Uur Show mocht ze nog een seizoen Klasgenoten presenteren. “Tegen John de Mol kon ik geen nee zeggen en dus volgden er nog ‘Bobo’s In The Bush’, ‘Hotel Big Brother’, ‘Woef Ik Ben Een Bekende Hond’ en meer. Maar ik heb er van genoten.

Gefeliciteerd RTL en dank voor de mooie tijden!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen