Giel Beelen ziet VARA-exit niet snel gebeuren

Giel Beelen ziet zichzelf niet snel vertrekken bij de VARA, maar sluit een overstap naar een andere omroep niet uit. Dat vertelt de radio-dj vandaag in De Telegraaf. Vooralsnog voelt Beelen zich erg op zijn plek. “Het klinkt heel saai: maar ik wil dit zo lang mogelijk volhouden. Ik zeg niet dat ik nooit naar een commercieel station zal gaan. Als ik daar hetzelfde kan doen als bij de VARA, zou ik misschien die ’foute keuze’ maken. Voor het geld? Dat zou dan meteen de reactie zijn“, vertelt hij.

Zo hypocriet, vindt Beelen dat. “Een andere route naar je werk kan toch ook gewoon leuk zijn? Toch zie ik me het nu met extra’s als de Beste Singer-Songwriter van Nederland, bijdragen aan De Wereld Draait Door en Serious Request nergens beter krijgen.”

Beelen maakt zijn radioshow Giel! nog altijd met veel plezier. “Sinds kort sta ik een half uur eerder op, om vier uur. Die extra tijd komt de show echt ten goede.

Alleen haal ik nu zelden de zes uur slaap, wat ook al te weinig schijnt te zijn. Zo word ik niet oud. Maar ik wil ook leven.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen