Bridget Maasland overweegt cosmetische behandeling

Bridget Maasland sluit niet uit dat ze in de toekomst het één en ander aan haar gezicht laat doen. Dat vertelt de SBS 6-ster in weekblad Story. Maasland houdt niet van rimpels. “Kijk, lichamelijk verval is natuurlijk niet leuk. Daar zit ik niet op te wachten. Het probleem is dat je het toch niet tegen kunt houden. Misschien dat ik over een paar jaar overweeg om iets aan mijn gezicht te laten doen, als dat nodig is. Dat doe ik dan wel goed overwogen, want ik laat niet iets uitvoeren waar ik niet achter sta.” 

Toch heeft Maasland ook haar twijfels. “Veel mensen die de natuur te veel helpen, lijken een stuk ouder dan ze daadwerkelijk zijn. Eigenlijk heb ik nog nooit een heel goed voorbeeld gezien.”

Ze heeft al wat ervaring. “In een van mijn programma’s heb ik een keer botox laten spuiten en nog wat kleinigheden laten doen om wat trekjes weg te halen. Ik weet niet eens hoe het allemaal heet, zo weinig ben ik ermee bezig.”

Dat spul is uiteraard allemaal uitgewerkt, dat is van heel wat jaren geleden. Maar mocht het nodig zijn, dan laat ik misschien wel iets doen. Niet te extreem, gewoon een heel klein beetje. Want ik ben ook nog eens bang voor naalden.”

Maasland tekende in de zomer een nieuw contract bij SBS 6. Voor die tv-zender presenteert ze het programma Shownieuws op de late avond.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen