Ursul de Geer weigerde Katja Schuurman als opvolger

Foto: Roland Reijnders

Ursul de Geer is erg blij dat Beau van Erven Dorens hem opvolgt als host van ’t Is Hier Fantasies, en niet Katja Römer-Schuurman. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. De Geer vindt Van Erven Dorens een goede opvolger. “Ze hadden ooit het plan om Katja Schuurman het programma te laten presenteren. Toen heb ik gezegd: de enige die het mag doen, is Beau. Hij is mijn ideale opvolger, beweegt zich net zo makkelijk tussen de verschillende groepen mensen als ik“, zo vertelt hij.

De presentator vindt dat hij en Van Erven Dorens overeenkomsten hebben. “Beau heeft een verpletterende charme en ging altijd zo mooi tegen die Albert Verlinde in. Een man naar mijn hart. Hij doet programma’s waarvan ik vind dat hij ze niet moet doen, maar dít programma moet hij wel doen.”

Jort Kelder had hij ook geen geschikte opvolger gevonden. “Jort blijft altijd maar aan die rijke kant zitten. Gert-Jan Dröge deed dat ook. Ze noemden mij weleens de Dröge van de gewone man. Daar zit wat in.

Beau kan dit ook veel beter dan Jort: hij kan zich inleven in mensen die moeten vechten voor hun bestaan. Dat is toch iets anders.”

’t Is Hier Fantasties met Van Erven Dorens begint vrijdagavond op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen