Meeuwis en De Mol bij motorclub No Surrender

Johnny de Mol en Guus Meeuwis gaan vanavond in de tweede aflevering van hun kijkcijferhit Meeuwis & De Mol Maken Vrienden op bezoek bij de controversiële motorclub No Surrender. Dat heeft RTL 4 laten weten. De Mol hoopt dat de kijker er zonder vooroordeel in gaat. “Ga eerst maar kijken naar die aflevering, voordat je een oordeel geeft. Als je als programmamaker de kans krijgt om een paar dagen met zo’n groep op te trekken, moet je dat met beide handen aangrijpen“, zegt hij.

De kritiek dat hij de club geen aandacht moet geven, trekt De Mol zich niet aan. “Ik vind het onzin om het niet te doen omdat er nare dingen aan No Surrender zouden kleven. Dat wil ik graag zelf onderzoeken.”

Uiteindelijk zijn we allemaal mensen, vindt hij. “Wat ik leuk vind aan presenteren is dat ik volledig mezelf kan zijn. En dat ik met mijn karaktereigenschappen bepaalde mensen op hun gemak kan stellen, waardoor ze een mooi verhaal willen vertellen.”

Dat heb ik met SynDroom en met Meeuwis & De Mol Maken Vrienden. Ik doe heus niet alsof in die programma’s, what you see is what you get“, besluit hij in TROS Kompas.

De uitzending begint om 21.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen