Anniko kan leven zonder Opsporing Verzocht

Anniko van Santen kan verder leven zonder Opsporing Verzocht. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Van Santen stelt dat er nog meer dingen in het leven zijn. “Als Opsporing Verzocht ooit zou stoppen, vergaat echt mijn wereld niet. Vaak genoeg denk ik erover om eens iets totáál anders te gaan doen. Al vind ik tv-maken nu het leukste wat er is, er zijn genoeg andere dingen die ik zou willen doen. Soms snak ik naar het loslaten van verantwoordelijk“, geeft de presentatrice aan. 

Daar geeft Van Santen echter niet aan toe. “Dan denk ik tegelijkertijd: mens, je zoekt het ook altijd zelf weer op. Het hoort gewoon bij mij, dat ik ’s ochtends om zes uur opsta en achter mijn computer ga zitten om dat ene zinnetje nét wat beter te maken.

Tegenwoordig presenteert Van Santen het programma zonder Frits Sissing. “Dat was natuurlijk een extra paar schouders om het programma mee te dragen. Bovendien is hij zelf eindredacteur geweest, wat ik nu ben, en snapt hij heel goed hoe de toon van het programma moet zijn.

Nu is Opsporing Verzocht haar soloprogramma. “De persoonlijkheid van de presentator zit natuurlijk in het programma, maar het mag nooit om jou gaan draaien.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen