Mary-Lou schrikt van onderkin op SBS 6

Mary-Lou van Stenis (51) schrikt zich een hoedje als ze zichzelf op televisie ziet in de serie Dokter Tinus van SBS 6. Dat zegt de actrice in Mikro Gids. Van Stenis overweegt plastische chirurgie. “Als ik speel, ben ik niet ijdel; dan kan het me niet schelen of ik ongunstig in beeld kom. Die ijdelheid komt pas als ik later scènes teurgzie. Dan let ik alleen maar op mijn onderkin en mijn wallen. En dan denk ik regelmatig: zal ik de boel ook een beetje laten ophijsen of strakker zetten, net als veel vrouwelijke collega’s?

Ze overweegt het serieus. “Uiterlijk is gewoon belangrijk in mijn vak. Maar er staat nog geen afspraak met een plastisch chirurg in mijn agenda.

Speciaal voor Dokter Tinus heeft Van Stenis overigens al aan haar uiterlijk gesleuteld. “Al bij de auditie, waar ook Thom Hoffman aanwezig was, vroeg hij of rood mij stond. Ik dacht dat hij op kleding doelde en riep enthousiast: ‘Enig!’

Het was even slikken toen bleek dat hij mijn kapsel bedoelde. Maar ach, ik wilde altijd al een keer extreem gaan, dus dit was een ideale kans.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen