Ben Cramer hoeft geen tv-carrière

Zanger Ben Cramer (67) heeft niet de ambitie om een tv-carrière te beginnen. Dat vertelt hij in weekblad Party. Volgens Cramer gaat men in televisieland niet respectvol om met oudere presentatoren. Hij zit er dan ook niet op te wachten om de tv-wereld te betreden. “Ik heb ooit eens auditie gedaan voor de Helemaal In Je Eentje Show. Maar kijk eens hoe ze met Henny Huisman omgaan… Televisie moet in Nederland jong en flitsend blijven. Ze willen geen oude lul van 67, ook al gedraag je je niet zo.”  

Wel paradeert Cramer graag over de rode loper. “Het is toch een schijnwerper. Ik zal de bladen nooit bellen om te vertellen hoe hard mijn gras groeit, want dat vind ik totaal onbelangrijk. Maar als je gerespecteerd wordt in Nederland, dan hoor je over de rode loper te lopen.

Soms wordt hij niet uitgenodigd. “Laatst was er een grootse première en daar was ik niet voor uitgenodigd. Terwijl ik zoveel heb gedaan voor die producent. Dan voel ik me goed gepikt.

Ik vind sowieso dat het respect in Nederland ver te zoeken is. Je wordt gauw aan de kant gezet. In het buitenland zie ik andere voorbeelden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen