Victor Reinier vindt stelen Ring ‘pleurisstreek’

Foto: RTL

Victor Reinier vindt dat radiomaker Lex Uiting van 3FM een ‘pleurisstreek’ heeft uitgehaald met de cast van Flikken Maastricht. Dat vertelde hij vanochtend op de radiozender. Flikken Maastricht had dit weekend opnames in Amsterdam en na afloop van de lunch stal indringer Uiting de Gouden Televizier-Ring. “Er is hier een productiemedewerker bijna voor ontslagen. Er is hier bijna een meisje voor ontslagen, man. Het scheelde echt helemaal niets“, foeterde Reinier na Uitings bekentenis.

Reinier is opgelucht. “Dat is zeker goed nieuws, godverdomme. We hebben gasten op de set. Wij vertrouwen onze gasten. Zo zijn wij. Wat een pleurisstreek, man. Arme Charlotte. Die heeft de hele nacht niet geslapen. Dat meen ik serieus. Het is een pak van mijn hart.

Uiting wilde eigenlijk al toeslaan op de avond van het Televizier-Ring Gala. “Ik dacht: het is toch lachen om even zo’n prijs te jatten. Ik stond met Chantal Janzen te lullen en zij had die award staan, maar die durfde ik niet te jatten. Toen werd het weekend en hoorde ik via via dat er in Amsterdam wat scènes werden opgenomen.”

Het plan van Uiting om de Ring te veilen voor Serious Request, is overigens met enthousiasme ontvangen door Reinier.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen