RTL Late Night strikt komiek John Cleese

Foto: RTL

De beroemde Britse komiek John Cleese is woensdagavond te gast in het tv-programma RTL Late Night van Humberto Tan. Dat heeft RTL 4 bekendgemaakt. Cleese veranderde met zijn optredens in series en films voorgoed het aanzien van de Engelse humor. “De Brit is naast komediant, acteur, producent en scenarioschrijver vooral gewoon mens. Een uur lang gaat Humberto met hem in gesprek waarbij hij alles van Cleese wil weten“, legt een woordvoerder van RTL 4 uit.

Zo komen zijn allereerste optredens ter sprake maar ook de moeilijke relatie met zijn ouders en de vrouwen in zijn leven. “Uiteraard wordt er ook gesproken over zijn passie voor comedy en staat Humberto stil bij zijn grappigste werk.”

Cleese is vooral bekend door zijn grote bijdrage aan ‘Monty Python, maar ook van zijn rol in ‘Fawlty Towers’ en de film ‘A Fish Called Wanda’. “Verder staan zijn silly walks sketch en zijn ‘Q’-alter ego in de James Bond films op ieders netvlies gebrand.”

De comedian presenteert komende week zijn boek ‘Kortom… De Autobiografie’ waarin hij op levendige wijze en met veel humor over zijn leven vertelt. “Hoog tijd dus voor een uitgebreid gesprek met deze grootheid.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen