Net5 haalt Kim-Lian van der Meij van de buis

Het tv-programma Het Geheim van een Goed Huwelijk met Kim-Lian van der Meij wordt per direct van de buis gehaald. Dat heeft Net5 vandaag bevestigd. De aflevering die gisterenavond te zien was op Net5, is daarmee de laatste. Er keken 159.000 mensen, goed voor 2 procent marktaandeel. “Helaas komt Het Geheim van een Goed Huwelijk te vervallen wegens tegenvallende kijkcijfers. De serie zal in zijn geheel (gratis) te bekijken zijn via ons VOD-platform KIJK.nl“, aldus een woordvoerster.

Toen Het Geheim van een Goed Huwelijk begin september met 283.000 kijkers begon, liet Van der Meij al weten niet echt tevreden te zijn. “Ik dacht: nou, dat valt me een beetje tegen. Maar ik hoorde van Net5 dat ze super blij waren met het marktaandeel en dat het heel netjes is“, vertelde ze toen.

Het programma begon met vier bruiloften: twee koppels die elkaar op natuurlijke wijze hebben gevonden én twee koppels die door de wetenschap bij elkaar zijn gebracht, maar elkaar pas voor het eerst voor het altaar zagen.

De vier pasgetrouwde stellen gingen meteen samenwonen en zijn veertien weken lang gevolgd. Hoe het hen is vergaan, is vanaf nu niet meer te volgen op tv, maar op internet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen