Floortje denkt dat Televizier-gala te snel komt

Hoewel Floortje Dessing dinsdag ontslagen is uit het ziekenhuis, denkt ze dat het Gouden Televizier-Ring Gala van donderdag iets te snel komt. Dat heeft de presentatrice laten weten in de radioshow van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Dessing deed de twee een verzoek. “Ik weet niet of ik dat ga halen, want ik kan weer net een beetje normaal lopen. Toen heb ik zitten denken wie mij hiermee wil helpen, en toen dacht ik: ik ga het aan jullie vragen“, aldus de presentatrice.

De presentatrice wil de twee naar het Televizier-gala sturen. “Hebben jullie geen zin om even in een mooie, strakke tuxedo naar Amsterdam af te reizen? Dat meen ik serieus. Jullie zijn collega’s van mij en hebben mij er mentaal doorheen getrokken. Het lijkt mij ontzettend leuk en ik ben ook een groot fan.”

Toch sluit Dessing niet helemaal uit dat ze gaat. “Misschien ga ik wel, als ik uit één of andere krocht een kracht haal en er naartoe ga. Ik ben er ook ooit maar één keer geweest. Ik vond het best wel grappig. Gratis drank.”

Overigens denkt Dessing dat ze niet veel kans maakt. “Ik win niet. Dat weet ik nu al, dus je hoeft niet bang te zijn voor een speech. Dat weet ik honderd procent. Ik hoor daar sowieso al niet. Linda de Mol maakt ook kans, man.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen