Floortje denkt dat Televizier-gala niet haalbaar is

Foto: RTL

Floortje Dessing denkt dat ze op 16 oktober niet aanwezig kan zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala, waar ze kans maakt op een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice. Dat heeft ze laten weten op 3FM. Dessing denkt dat ze tegen die tijd nog niet beter is. “Dat zou een heel groot wonder zijn, maar wie weet“, zegt ze. “Ik ben iedereen zo onwijs dankbaar die op mij gestemd heeft voor de Televizier. Dat vind ik zo lief, zo super lief. Ik heb helemaal geen kans gehad om mensen te bedanken.

Nog altijd ligt Dessing in het ziekenhuis. “Ze weten niet wat er aan de hand is. Dat is een beetje jammer. Ik heb een virus en een hersenvliesontsteking. Ik ben gewoon behoorlijk aan de beurt, maar ik leef wel. Twee jaar geleden had ik het aan mijn nier. Dat had niets met reizen te maken, maar dit helaas wel.

Ze denkt dat ze het virus heeft opgelopen in Tadzjikistan. “Ik ben doodziek en dan kun je het ziekenhuis niet uit. Het is heel naar. Dat zeg ik niet snel, maar het is een heel grote straf dit.”

Dessing heeft wel vertrouwen in het ziekenhuis. “Ik lig in een heel goed tropisch ziekenhuis en daar weten ze heel veel over verschillende virussen. Ze zoeken alle mogelijke dingen uit. Maar voor virussen, zoals ook griep, zijn geen medicijnen. Het is uitzieken.

Het breekt de presentatrice op. “Ik lig al twee weken in het ziekenhuis en je wordt helemaal tureluurs van het liggen. Ik heb wel heel lieve mensen die voor me zorgen.

Ik ben voor mijn gevoel nog niet aan de goede kant van de lijn, maar de artsen hebben echt zoiets van: hou vol, hou moed, het komt goed.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen