Ook RTL 4 met huis, tuin en keuken-talentenjacht

Na het succes van Heel Holland Bakt op NPO 1 en Hollands Beste Bloemstylist op SBS 6, komt ook RTL 4 met een huis, tuin en keuken-talentenjacht. Het tv-station komt in 2015 met Door Het Oog Van De Naald. Dat heeft het vandaag laten weten. Door Het Oog Van De Naald is een talentenjacht voor naaitalent. “Een moeder met haar zoon of dochter, twee hartsvriendinnen, een echtpaar of twee mannen kunnen zomaar een van de koppels zijn in het nieuwe tv-programma“, aldus de zender.

Er is één belangrijke voorwaarde om mee te doen. “Stof in een handomdraai om te kunnen zetten in een originele creatie en dan het liefst met veel passie en plezier!

Velen kunnen meedoen. “Van coupeur/coupeuse tot talentvolle hobbyist, RTL 4 roept hen allemaal op om achter hun naaimachine vandaan te komen en zich op te geven voor deze spannende, nieuwe naaiwedstrijd bij de familiezender.”

Het gaat om mensen die raad weten met kleine en grote steekjes, ritsen, patronen en het vooral leuk vinden om samen kleding te maken. De geselecteerde duo’s gaan de strijd aan om uit te maken wie het mooiste kledingstuk kan naaien.”

Een precieze uitzenddatum is, evenals de presentatie, nog niet bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen