Daphne Deckers: ‘Op mijn plek bij Boulevard’

Daphne Deckers voelt zich helemaal op haar plek bij RTL Boulevard. Dat vertelt de presentatrice vandaag op het weblog van RTL 4. Deckers heeft al flink wat programma’s gemaakt, maar nog nooit voelde ze zich zo op haar gemak als bij de showrubriek. “Waar ik écht helemaal op mijn plek zit, is bij RTL Boulevard. Live televisie vind ik inmiddels heerlijk om te doen; ik heb fantastische collega’s en ben totaal niet meer bang om mijn mening te geven. Dat mag ook wel, na 25 jaar“, zo laat ze weten. 

Haar eerste liveshow was Big Brother, dat ze met Rolf Wouters aan elkaar praatte. Hij hield zich niet aan de autocue. “Ik miste de zelfverzekerdheid die komt met ervaring om daar spontaan en flexibel mee te kunnen omgaan.”

En dus werd ze ‘verbannen’ naar het hek waar ze de weggestemde Big Brother-kandidaten moest opvangen. “Ik werd genomineerd als ‘slechtste presentator van het jaar’ (wat ik gelukkig niet won), en John de Mol werd ondanks mijn optreden toch gewoon miljardair met de verkoop van het programma. Hij heeft me daarna alleen nooit meer voor iets nieuws gevraagd. No mystery there.”

Toen was Deckers wel even klaar met tv en begon ze met ze schrijven. “Inmiddels ben ik een hele reeks columnbundels, kinderboeken, theaterstukken, comedyseries en een roman verder, en heb ik mijn stem gevonden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen