Rob Kamphues wil Patrick Lodiers geen tips geven

Als de nieuwe presentator van de tv-show De Reünie heeft Patrick Lodiers de vorige presentator Rob Kamphues om tips gevraagd, maar die wilde hij niet geven. Dat vertelt Lodiers vandaag in het AD. Lodiers had graag een kop koffie gedronken met Kamphues, die aan de slag gaat voor Net5. “Het is mooi hoe hij De Reünie deed. Ik heb nog om tips en tricks gevraagd, maar hij zei dat ik het zelf moest ontdekken“, vertelt hij. “Gisteren stond ik voor het eerst in de studio van De Reünie.

De Reünie zal niet Lodiers’ enige programma bij zijn nieuwe werkgever KRO-NCRV zijn. “Ik hoop een journalistiek buitenlandprogramma te kunnen maken. In het BNN-reisprogramma 3 Op Reis mocht ik altijd de moeilijke landen doen als Rwanda of Birma.”

Lodiers hoopt in elk geval dat er mooie programma’s gemaakt kunnen blijven worden bij de Publieke Omroep. “Ik vind dat er te veel geld af gaat. De Nederlandse Publieke Omroep is al 1 van de goedkoopste publieke omroepen van Europa. En we maken schitterende programma’s. Daar moeten wij als Nederlanders trots op zijn.

Vanavond begint Lodiers met zijn laatste programma voor BNN: Over Mijn Lijk op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen