Caroline Tensen vreest voor The Voice

Caroline Tensen vreest dat haar nieuwe tv-programma Zeg Eens B over laaggeletterdheid het flink lastig gaat krijgen tegenover The Voice of Holland. Dat vertelt de presentatrice vandaag in de Volkskrant. Op dit moment is Tensen bezig met de laatste opnames van het NPO 1-programma. De première is op 10 oktober, tegenover de talentenjacht van RTL 4. “Ik denk dat het een mooi programma is geworden, al houd ik ook mijn hart vast: we staan recht tegenover The Voice of Holland.”

Laaggeletterdheid verdient wel veel aandacht, aldus Tensen. “Ik vind het schokkend te merken hoeveel mensen niet kunnen lezen en schrijven en daardoor in een isolement zitten. Ze kunnen niet pinnen, doen geen boodschappen, reizen niet met de trein, en het is een taboe.

Tensen vindt het prettig om inhoudelijke en amuserende programma’s te combineren. “Ik sta net zo makkelijk op hoge hakken Eén tegen 100 te presenteren als dat ik een nacht tussen de kakkerlakken in Oeganda doorbreng.

De presentatrice slaat niet door met haar goede doelen-werk. “Het is nogal flauw om op het moment dat iemand erover zeurt dat een bepaald product in de Albert Heijn op is, met het leed in Afrika te komen aanzetten.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen