Henny Huisman leeft mee met familie De Mol

Henny Huisman leeft mee met John en Linda de Mol, die al een jaar worden bedreigd. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Huisman weet wat het is om lastig gevallen te worden. “Als geen ander weet ik hoe zij zich nu voelen, want ik heb het zelf meegemaakt. Het is een inbreuk op je leven, 24 uur per dag en nacht. In zo’n situatie tellen kijkcijfers, tv-ringen en prijzen niet. Die zijn niets meer waard. Kijk, zij hebben het goed gedaan en er zijn altijd mensen die jaloers zijn en dan dit soort dingen bedenken.”

In- en in triest, aldus Huisman. “Ik heb wel een tip, zij moeten proberen, hoe moeilijk het ook is, dit toch naast zich neer te leggen. En de persoon die dit op zijn geweten heeft, voor gek verklaren. Gewoon tegen jezelf zeggen: ‘Dit is een malloot, een stuk onbenul.’ Dat helpt echt, dan heb je er minder last van.”

Gewoon er boven staan. Echt, ik hoop dat het snel opgelost wordt, want hier is heel moeilijk mee te leven“, aldus de presentator.

Viola Holt stelt dat ze de man op de compositietekening herkent. “Ik zie die man nog voor me. Het zou zomaar diezelfde man kunnen zijn“, zegt ze.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen