Tess Milne vergelijkt zich niet met Floortje Dessing

Tess Milne ziet zichzelf niet als de nieuwe Floortje Dessing, nu ze dit najaar twee reisprogramma’s gaat presenteren op Veronica. Dat vertelt de presentatrice aan Novum Nieuws. Hoewel Milne graag reist, ambieert ze niet om Dessing achterna te gaan. “Zij is echt een begrip. Ik heb veel te veel respect voor haar om mezelf de nieuwe Floortje Dessing te noemen. Floortje is ook bijna het hele jaar weg, dat zou ik wel lastig vinden. Ik heb thuis ook een vriend om wie ik heel veel geef.

Milne heeft er net veel opnames in het buitenland op zitten. “Ik ben nu de hele zomer weggeweest en dan vind ik het ook wel even fijn om weer thuis te zijn.

Haar vriend heeft daar overigens geen problemen mee. “Hij vindt het prachtig wat ik doe. Tot nu toe is het nog geen enkel probleem geweest, en daar ben ik hem heel dankbaar voor.”

Met in totaal drie nieuwe programma’s voelt Milne zich het boegbeeld van Veronica. “Het is een beetje mijn schip en ik voel me de kapitein, of eigenlijk in het geval van Veronica meer een piraat.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen