Vier nieuwe afleveringen DWDD Saturday Night

De Wereld Draait Door komt in oktober en november met een nieuwe reeks van vier afleveringen van ‘DWDD Saturday Night: De muziekavond van’. Dat heeft de VARA laten weten. In deze nieuwe serie stellen De Jeugd Van Tegenwoordig, TriggerfingerRacoon en het trio Shirma Rouse, Leona Philippo en Berget Lewis hun ideale muziekavond samen. “Zo lekker om met muzikanten over muziek te praten! Ik ben heel blij met deze topgasten“, zegt presentator Giel Beelen.

Beelen heeft er zin in. “Echt uit alle hoeken; soul, hiphop, rock en pop zijn vertegenwoordigd. En het is juist ook leuk de andere kant van de artiesten te zien. De liefde van Freddy (Vjèze Fur) voor Whitney Houston bijvoorbeeld, dat is toch goud!

In februari waren de eerste twee muziekavonden van DWDD te zien. In deze uitzendingen waren het Langs de Lijn-duo Hugo Borst en Henry Schut en de barbiers van Schorem te gast.

De Volkskrant noemde de avond met het Langs de Lijn-duo subliem. Het NRC plaatste Saturday Night in de Top 5 beste programma’s van januari en februari.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen