Jim Bakkum woest op RTL Boulevard

Jim Bakkum is diep teleurgesteld in RTL Boulevard, het programma van Albert Verlinde, met wie hij jarenlang heeft samengewerkt op musicalgebied. Dat schrijft de zanger op Facebook. RTL Boulevard maakte dinsdag bekend dat Bakkum een dochter verwacht. “Bettina en ik hadden het graag zélf, op een tijdstip door óns gekozen, bekend willen maken. Maar RTL Boulevard, met wie ik al jaren een hele goede band heb, heeft het zonder íets te checken bij ons of het management gemeld.

En ook nog met de tekst dat ik het ze zelf gemeld heb“, vervolgt Bakkum. “Ik ben diep teleurgesteld en verbaasd dat je met zulk persoonlijk nieuws zo aan de haal kunt gaan.”

Eigenlijk zou Bakkum dinsdagavond zelf te gast zijn in RTL Boulevard. “Voor mijn nieuwe plaat en ik zou het persoonlijk vertellen, maar Boulevard heeft mijn bezoek gisteren gecanceld, vanwege de dubbeling met RTL Late Night de avond ervoor.

Ik ben een heel positief persoon, heb niets met negativiteit in de media, maar als het om mijn kinderen gaat, kan je me eigenlijk niet bozer krijgen…. Ik had het graag zelf willen zeggen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen