Gouden Televizier-Ring te zien in Hermitage

Het Gouden Televizier-Ring Gala beleeft dit jaar een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van het tv-gala is de prestigieuze gouden ring, ontworpen door kunstenares Anneke Schat, door het publiek van dichtbij te aanschouwen. Dat heeft de Televizier laten weten. Iedereen kan de ring bekijken. “Wie de bijzondere gouden ring, waar veel tv-makers van dromen, voor één keer van dichtbij wil zien kan tot donderdag 16 oktober een bezoek brengen aan museum de Hermitage in Amsterdam.”

Martijn van Schieveen, woordvoerder van de Hermitage, is verheugd. “Wij dragen het televisiegala van het jaar een warm hart toe en werken graag mee aan het tijdelijk tentoonstellen van de 49ste Gouden Televizier-Ring.”

De ring, ontworpen door kunstenares Anneke Schat, behoort niet tot een museale collectie, maar in dit geval maken wij graag een uitzondering. We kunnen de ring tijdelijk een mooi plekje geven, zodat bezoekers de ring twee weken lang van dichtbij kunnen bekijken.

Tijdens de spectaculaire opening van de liveshow op donderdag 16 oktober zal te zien zijn hoe de Televizier-Ring van de Hermitage naar theater Carré wordt gebracht.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen